søndag den 25. november 2012

Costa Rica!!

Så kom vi til Costa Rica, og tjek lige udsigten over Mexico City!




Vi ankom sent om aftenen og camilla havde, som den anden på turen, ikke fået sin kuffert. Hun måtte altså rundt og låne hos os andre. Ret synd for hende.
Lige nu er vi i Coco, hvor vi skal bo en måneds tid. (Billeder kommer senere) Vores hostel er ikke så stort, så der er kun plads til os fra DSC. Derudover er der en lækker pool, 500 meter til vandet og jamaica-stemning med Bob marley hængende over det hele. Vi har allerede holdt vores første fest, som havde pink tema. Det var vildt fedt og det lokale diskotek havde givet os VIP-lounge og hængt danske flag over det hele.
I dag begyndte vi på at tage dykkercertifikat. Vi havde et gratis prøvedyk og derefter var der 15 der valgte at tage hele kurset. Det koster kun 2100, så det skulle være ret billigt.
Vores første uge i Costa Rica tilbragte vi i junglen nede sydpå.






Det var fire dages introtur, hvor vi så alverdens dyr. Vi boede i små hytter, hvor væggene var lavet at net:) det betød rigtig mange dyr. Den første nat opdagede vi først en mus, derefter en Kæmpe edderkop og så et par kakerlakker. Vi fik kørt hinanden lidt op og ende alle i den midterste seng mens vi skreg efter hjælp:) vi endte også med at sove tre i en seng. Det blev dog langt bedre de andre nætter.
Den første dag gik vi rundt inden junglen, mens vi på dag 2, var ude og sejle i kajakker og kano. Vi sprang ud fra klipper og svømmende igennem klipper. Super fedt.







Nogen spiste teramitter





Vores guide:)









Der hvor vi spise:)


















Ingen kommentarer:

Send en kommentar